LuLu Yeni Fan
| Konu: ((ismini veremem)) ((çok güzel bir şarkı)) Salı Ocak 13, 2009 8:44 pm | |
| Forever Or Never I don't believe in miracle, i never did Nothing never happened here, so sick of it I, i, i told you I, i, i need to Get, get, myself into something new. I am for something mystical, hysterical, Dark, intensive, sexual
I not gonna live forever Said, i not gonna live forever Better make it now or never Together, forever I not gonna live forever Said, i not gonna live forever Gotta make it now or never Forever or never
I don't believe in fairy tales, too cynical Everybody stop and said: i let it go I, i, i told you I, i, i need to Stay, stay, stay out of the
Just can't be like you Send myself to other space, a better place Got to win the human race
I not gonna live forever Said, i not gonna live forever Better make it now or never Together, forever I not gonna live forever Said, i not gonna live forever Gotta make it now or never Forever or never
| çevirisi... Sonsuza Dek Yada Asla Mucizelere inanmam, asla inanmadım Hiçbir şey burada asla, bundan çok sıkıldı Sana söyledim İhtiyacım var, Yeni bir şey olmaya Mistik ve histerik(Duygusal) bir şey Karanlık, yoğun, seksüel
Sonsuza dek yaşamayacağım Söyledim, sonsuza dek yaşamayacağım Bunu daha iyi yap, ya şimdi ya da asla Birlikte, sonsuza dek Sonsuza dek yaşamayacağım Söyledim, sonsuza dek yaşamayacağım Bunu ya şimdi yap ya da asla Sonsuza dek yada asla
Ben peri masallarına inanmam, fazla sinik Herkes durdu ve gitmesine izin vermemi söyledi Sana söyledim İhtiyacım var Orada kal, orada kal, dışarıda
Sadece, senin gibi olamıyorum Kendimi başka bir boşluğa gönderdim, daha iyi bir yere İnsan yazırını kazanmak zorundayım
Sonsuza dek yaşamayacağım Söyledim, sonsuza dek yaşamayacağım Bunu daha iyi yap, ya şimdi ya da asla Birlikte, sonsuza dek Sonsuza dek yaşamayacağım Söyledim, sonsuza dek yaşamayacağım Bunu ya şimdi yap ya da asla Sonsuza dek yada asla | |
|
LuLu Yeni Fan
| Konu: Geri: ((ismini veremem)) ((çok güzel bir şarkı)) Salı Ocak 13, 2009 8:45 pm | |
| | |
|
мανι Admin
| |
LuLu Yeni Fan
| Konu: Geri: ((ismini veremem)) ((çok güzel bir şarkı)) Çarş. Ocak 14, 2009 1:05 pm | |
| Ya kızım banane yazmam sulananlar olur molur hiç çekemem sende verme.. | |
|